вторник, 21 май 2013 г.

Супербърз мобилен и фиксиран интернет с „Мтел гиганет” за 19,90 лева

С новото предложение “Мтел гиганет” клиентите на телекома получават достъп до най-бързата 3G мрежа в страната с мобилен интернет от 2.5 GB при максимална скорост. Офертата включва и фиксиран интернет за дома, с който потребителите могат да сърфират в световната мрежа със скорост от 30 Mbps, благодарение на супербързата оптична мрежа на Мтел.

Оптичната мрежа на Мтел осигурява услуги с много по-високи скорости спрямо тези, предоставяни по друг вид кабел, а също и свързаност с високо качество до всеки клиент – дом или офис. Тя не се влияе от метеорологичните условия и така гарантира високо качество и надежност в сравнение с конкурентните предложения.

 “Мтел гиганет” се предлага с нов абонамент за две години и е валиден в районите с покритие на оптичната мрежа.

Припомняме, че преди месец телекомът получи за трета поредна година сертификат за „Най-бърза 3G мрежа в България” от германската компания за контрол на качеството на мобилните оператори NET CHECK. В близо 100 български града телекомът поддържа скорости до 42 Mbps.

*За повече информация посетете www.mtel.bg или позвънете на *88.

понеделник, 20 май 2013 г.

Мобилен интернет с карта Прима

При регистрацията на Прима мобилен интернет карта в магазин на Мтел, се преминава автоматично към Data Прима класик. С нея можеш да закупиш по твой избор пакет с включени данни Mtel FREE SURF. Пакетите не изискват сключване на договор и са валидни за всички потребители на регистрирана Прима карта. Активирай с безплатен SMS към 1796!

Освен това повече от 1000 награди очакват клиентите на предплатени услуги в новата игра на Мтел "Седмици за презареждане с Прима".
Условието за участие в играта е потребителите да презаредят поне веднъж своята Prima карта с 10 или повече лева. Така, те получават шанса да се включат в томбола за спечелването на 25 HD ready телевизора LG с 32-инчов плосък екран и 25 лаптопа Acer E531 с екран от 15.6 инча. На други 1000 късметлии Мтел ще удвои заредената от тях сума. Клиентите, които презаредят повече от един път своите карти, увеличават своя шанс да спечелят.
Играта продължава четири седмици – от 13 май до 9 юни, а наградите ще се теглят всяка седмица чрез жребий.

събота, 4 май 2013 г.

Мобилен интернет със Samsung Galaxy и MТел

Eдин от най-коментираните и дългоочаквани смартфони – Samsung Galaxy S4 влиза в магазините на Мтел. Устройството ще се предлага на цени от 45,90 лева на месец или 1059,90 лева в брой с тарифни планове Мтел Смарт. Samsung Galaxy S4 ще бъде наличен в два цвята - бял и черен. 
Samsung Galaxy S4 привлече вниманието на над 1000 потребители на Мтел, които от началото на април до момента, са заявили желание да получат ексклузивна информация за смартфона чрез сайта на компанията. Телефонът беше изложен още преди търговския му старт в магазина на Мтел в Paradise Center в София.
Смартфонът разполага с по-голям, 5-инчов дисплей, внушителните 2 GB оперативна памет, както и 13-мегапикселова основна камера, дело на Sony. Тя може да направи 100 снимки само за четири секунди. Смартфонът притежава и втора камера отпред, която е с резолюция от 2 мегапиксела.  За по-доброто изживяване на потребителите се грижат и редица иновативни решения като възможностите за безконтактно управление на смартфона.
Видео новините от компанията може да следите тук.