вторник, 17 декември 2013 г.

За коледа Мтел предлага Sony Xperia J с 50% отстъпка



За Коледа Мтел отправя нова неустоима оферта към своите клиенти – за период от 24 часа смартфонът Sony Xperia J ще се предлага с 50% отстъпка от стандартната цена. Предложението ще е валидно от 9.00 часа на 18 декември до 9.00 часа на 19 декември в е-Магазина на телекома. Така телефонът може да бъде закупен на цени от 4.95 лева на месец (за период от две години) или 99.95 лева при покупка в брой с тарифнен план Мтел смарт.
Трите вида тарифни планове Мтел смарт са подходящи за всички потребители, които искат да бъдат винаги онлайн и да говорят неограничено. В зависимост от избраният план, абонатите на телекома разполагат с до 1500 минути към всички национални мрежи, 4500 MB на максимална скорост и неограничени разговори с  петима приятели в мрежата на Мтел, на цени от 24.90 лева на месец.
Смартфонът Sony Xperia J е подходящ подарък както за мъже, така и за жени. Изчистената линия на модела следва дизайна на серията Xperia. Смартфонът тежи едва 124 грама и е с изключително тънък 9,2 милиметров корпус. Устройството разполага с  5 мегапикселова камера и 4 инчов дисплей. Телефонът се предлага с приложение Sony WALKMAN™ и специалната технология xLoud за чистота и сила на звука.Операционната система Android Ice Cream Sandwich осигурява на потребителя лесна и приятна работа, а забележително издържливата батерия позволява до 618 часа работа без зареждане.
Доставката при покупка през електронния магазин на Мтел е напълно безплатна и се извършва в срок 2 работни дни от поръчката. Потребителите могат да избират между различни начини на плащане – онлайн или чрез наложен платеж.
Мтел, операторът с най-качествен и високоскоростен мобилен интернет, знае как да осигури незабравими моменти на своите фенове по празниците!

събота, 14 декември 2013 г.

Мтел с уникално приложение за управление на услуги



Мтел предлага на клиентите си уникално по рода си приложение „Моят Мтел” за управление на услуги през смарт устройство. Чрез приложението те ще управляват самостоятелно своето потребление и услуги навсякъде и по всяко време. Така потребителската им информация ще бъде още по-прозрачна и достъпна.

Чрез приложението  „Моят Мтелклиентите ще виждат своята текуща сметка, неплатени фактури и да следят включените минути в тарифния си план. Приложението дава свободата лесно, бързо и удобно да се управляват основни услуги, да се добавят екстри към тарифните планове, да се променят предпочитани номера в групата „Семейство и приятели” и „Любим номер”. Има също така и карта най-близките Мтел магазини с информация за работно време, адрес и телефон.

Засега „Моят Мтел” е достъпен за смартфони с операционна система Android, версия над 2.2, но съвсем скоро и потребителите на iOS ще могат да се възползват от него. Генерираният през приложениетотрафик е напълно безплатен и не оказва влияние върху мегабайтите на максимална скорост на мобилния интернет, включени към тарифните планове.