четвъртък, 23 януари 2014 г.

Можете да се наслаждавате на най-качественият звук с технологията Bose, предлагана в магазините на Мтел



Добри новини за любителите на качествения звук. Вече в магазините на Мтел могат да се закупят технологиите на Bose, които се окачествяват с невероятно качество, кристална чистота на звука. Продуктите на Bose, които телекомът предлага са четири: шумоизолиращи слушалки Bose QuietComfort 20 - за Android и iOSустройства, шумоизолиращи слушалки Bose QuietComfort 15 и Bose SoundLink mini Bluetooth speaker

Първите шумоизолиращи слушалки от Bose - QuietComfort 20 (за Android или iOS) - дават на потребителя пълен контрол върху как и кога да се наслаждава на любимата си музика. Това става възможно чрез специална функция, която позволява много високо ниво на шумоизолация, на StayHear+ тапите, които са удобни и изолират външен шум в най-висока степен, както и на възможност за активация на режим на намалена шумоизолация. Слушалките разполагат с микрофон, възможност за приемане или отказ на разговор и с модул за управление на звука. Формата им е ергономична - те са лесни за поставяне и не дразнят ухото.

Най-добрите постижения на компанията в шумоизолиращите технологии са въплътени в слушалките Bose QuietComfort 15. Акустичната им структура "TriPort®" осигурява звук, който изненадва с богатството на нюансите си, с дълбочината на ниските ноти, с чистотата и яснотата си. А технологията Acoustic Noise Cancelling® изолива абсолютно всички външни шумове.

Всички любители на перфектния звук вече могат да носят любимата си музика навсякъде и да я слушат с невероятно силен и кристално чист звук с портативната аудио колонка Bose SoundLink mini Bluetooth speaker. Тя може да се свърже с всяко устройство, което поддържа Bluetooth, в радиус от 9 метра. Батерията издържа до 7ч. в режим на работа. Корпусът на устройството е произведен от висококачествен алуминий, едновременно елегантен и издръжлив, а в същото време тежи по-малко от 1кг.

Всеки един от моделите: Bose QuietComfort 20 - за Android, Bose QuietComfort 20 iOS и QuietComfort 15 e на ценa от 650 лева. А портативният Bose SoundLink mini Bluetooth speaker се предлага с цена 450 лева. Всички устройства могат да бъдат закупени и от е-магазина наМтел.

петък, 10 януари 2014 г.

6 милиона новогодишни SMS-а в мрежата на Мтел



Около 6 милиона новогодишни SMS поздравления изпратиха клиентите на Мтел до своите семейства, близки и приятели. Новогодишните SMS-и са регистрирани в мрежата на телекома от 12.00ч на 31 декември 2013 година до 24.00ч на 1 януари 2014 година. 126 000 от тях са изпратени през електронната страница на телекома.

Изпращането на SMS-и от мобилни към мобилни абонати в мрежата на Мтел, операторът с най-добър мобилен интернет, започна да нараства още вечерта преди настъпването на Новата година. Честитки чрез кратки съобщения продължаваха да се разменят и в следващите дни, като най-висока е активността на клиентите на Мтел в първия ден на 2014 година. Подобна беше тенденцията и около коледните празници.