петък, 26 юли 2013 г.

Мтел обжалва решението на КЗК за наложената глоба



Мтел ще обжалва решението на КЗК за наложената глоба относно пакетното предложение “Повече за теб”
Решението не защитава интересите на крайните потребители

Мтел ще обжалва решението на Комисията за защита на конкуренцията, с което санкционира финансово компанията за  пакетното предложение “Повече за теб”.

Подобни решения  от страна на секторния регулатор не са нито в полза, нито в защита на интересите на клиентите. С офертата “Повече за теб” Мтел отговори на засиленото потребителко търсене на пакетни и конвергентни предложения и предостави на абонатите възможност да ползват услуги и крайни устройства от едно място при обща цена.

С пакетните оферти телекомът осигури едновременен достъп на своите клиенти до най-бързия в страната 3G интернет, светкавичен фиксиран интернет и висококачествена цифрова телевизия. Ето защо считаме, че потребителите са се възползвали от тази оферта поради обхвата, качеството на услугите и удобството при ползването им от един доставчик, а не за да получат определено крайно устройство.

Атрактивните пакетни услуги „Повече за теб” бяха представени през октомври 2012 година след ребрандирането на Мтел. Те бяха част от стратегията за позициониране на Мтел като компания, която предоставя цялостни телеком решения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар