четвъртък, 25 април 2013 г.

Мобилен интернет от МТЕЛ с новото BlackBerry Z10

След като в началото на април Мтел обяви, че ще предлага смартфона BlackBerry Z10, устройството вече е в магазините на телекома. Смартфонът стъпва на българския пазар само няколко месеца след световната си премиера и ще се предлага на цени от 40,90 лева на месец  или 949,90 лева в брой за две години с новите тарифни планове Мтел смарт.
В съчетание с мрежата на МТЕЛ за мобилен интернет, телефонът е повече от добър избор.
Както вече знаем за трета поредна година Мтел получи сертификат за „Най-бърза 3G мрежа в България” от германската компания за контрол на качеството на мобилните оператори NET CHECK.

Мрежата от трето поколение на Мобилтел осигурява най-добри резултати по отношение на скорост за приемане и предаване на данни, както и по отношение на бързина за зареждане на HTTP сайтове, в рамките на независимо измерване, проведено от сертифициращата компания през февруари и март 2013 година.
Независимото измерване беше направено в седем големи български града – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Плевен. Тестове на скоростта, с която определен файл се сваля или качва, изпраща или получава, бяха извършени с най-новата софтуерна версия на системата за измерване SwissQual Diversity и стикове за мобилен интернет Huawei K4605. Измерванията са правени както статично, така и при движение с автомобил.
BlackBerry Z10 е първият модел на канадската марка, който използва новата операционна система BlackBerry 10 OS. Сред основните му предимства са двуядреният 1,5 GHz процесор, новият изцяло сензорен 4,2 – инчов дисплей и плъзгащият се интерфейс, разработен за лесно управление само с палеца на ръката.
Смартфонът дава възможност на своите притежатели да балансират между работата и личния живот, като според нуждите си те могат да превключват между домашния или работен профил на своя Z10. За тяхно удобство се грижи и бързата и интуитивна клавиатура, която запомня грешките при писане и ги коригира.
Потребителите могат да запазят всички свои моменти, благодарение на двете камери на BlackBerry Z10 – задна 8-мегапикселова и предна 2-мегапикселова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар