петък, 19 април 2013 г.

Защо мобилен интернет от МТЕЛ?

За трета поредна година Мтел получи сертификат за „Най-бърза 3G мрежа в България” от германската компания за контрол на качеството на мобилните оператори NET CHECK.
Мрежата от трето поколение на Мобилтел осигурява най-добри резултати по отношение на скорост за приемане и предаване на данни, както и по отношение на бързина за зареждане на HTTP сайтове, в рамките на независимо измерване, проведено от сертифициращата компания през февруари и март 2013 година.
Независимото измерване беше направено в седем големи български града – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Плевен. Тестове на скоростта, с която определен файл се сваля или качва, изпраща или получава, бяха извършени с най-новата софтуерна версия на системата за измерване SwissQual Diversity и стикове за мобилен интернет Huawei K4605. Измерванията са правени както статично, така и при движение с автомобил.
Резултатите от изследването, според което Мобилтел е операторът с най-бързата 3G мрежа, се основават на повече от 2700 качвания и сваляния на файл през мобилната мрежа за фиксиран период от 30 секунди.

Осигури постоянна интернет връзка за твоя смартфон без ограничение по отношение на големината на файловете, които изтегляш. Всички възможности на модерния начин на живот ще бъдат на една ръка разстояние, без значение къде се намираш.

1 коментар:

  1. Аз съм много доволна от мобилният интернет на МТел. И като връзка и като покритие.

    ОтговорИзтриване