вторник, 17 декември 2013 г.

За коледа Мтел предлага Sony Xperia J с 50% отстъпка



За Коледа Мтел отправя нова неустоима оферта към своите клиенти – за период от 24 часа смартфонът Sony Xperia J ще се предлага с 50% отстъпка от стандартната цена. Предложението ще е валидно от 9.00 часа на 18 декември до 9.00 часа на 19 декември в е-Магазина на телекома. Така телефонът може да бъде закупен на цени от 4.95 лева на месец (за период от две години) или 99.95 лева при покупка в брой с тарифнен план Мтел смарт.
Трите вида тарифни планове Мтел смарт са подходящи за всички потребители, които искат да бъдат винаги онлайн и да говорят неограничено. В зависимост от избраният план, абонатите на телекома разполагат с до 1500 минути към всички национални мрежи, 4500 MB на максимална скорост и неограничени разговори с  петима приятели в мрежата на Мтел, на цени от 24.90 лева на месец.
Смартфонът Sony Xperia J е подходящ подарък както за мъже, така и за жени. Изчистената линия на модела следва дизайна на серията Xperia. Смартфонът тежи едва 124 грама и е с изключително тънък 9,2 милиметров корпус. Устройството разполага с  5 мегапикселова камера и 4 инчов дисплей. Телефонът се предлага с приложение Sony WALKMAN™ и специалната технология xLoud за чистота и сила на звука.Операционната система Android Ice Cream Sandwich осигурява на потребителя лесна и приятна работа, а забележително издържливата батерия позволява до 618 часа работа без зареждане.
Доставката при покупка през електронния магазин на Мтел е напълно безплатна и се извършва в срок 2 работни дни от поръчката. Потребителите могат да избират между различни начини на плащане – онлайн или чрез наложен платеж.
Мтел, операторът с най-качествен и високоскоростен мобилен интернет, знае как да осигури незабравими моменти на своите фенове по празниците!

Няма коментари:

Публикуване на коментар