събота, 14 декември 2013 г.

Мтел с уникално приложение за управление на услуги



Мтел предлага на клиентите си уникално по рода си приложение „Моят Мтел” за управление на услуги през смарт устройство. Чрез приложението те ще управляват самостоятелно своето потребление и услуги навсякъде и по всяко време. Така потребителската им информация ще бъде още по-прозрачна и достъпна.

Чрез приложението  „Моят Мтелклиентите ще виждат своята текуща сметка, неплатени фактури и да следят включените минути в тарифния си план. Приложението дава свободата лесно, бързо и удобно да се управляват основни услуги, да се добавят екстри към тарифните планове, да се променят предпочитани номера в групата „Семейство и приятели” и „Любим номер”. Има също така и карта най-близките Мтел магазини с информация за работно време, адрес и телефон.

Засега „Моят Мтел” е достъпен за смартфони с операционна система Android, версия над 2.2, но съвсем скоро и потребителите на iOS ще могат да се възползват от него. Генерираният през приложениетотрафик е напълно безплатен и не оказва влияние върху мегабайтите на максимална скорост на мобилния интернет, включени към тарифните планове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар