петък, 29 ноември 2013 г.

Мтел дава стипендии на отличници от ТУ-София

Най-големият мобилен оператор и доставчик на най-бързия и стабилен мобилен интернет в България, Мтел има своя програма за стимулиране на млади таланти. Програмата „Мтел Стипендия за млади таланти” дава възможност на студентите от Факултета по телекомуникации към ТУ – София, които са 3 в или 4 курс, редовна форма на обучение, да спечелят стипендия.

Кандидатите трябва да имат много добър успех (поддържан и след първия семестър) и да подготвят есе на тема „Ролята на телекомуникациите в живота през следващите 20 години”. Есетата, с автобиография на кандидатите, се приемат в Деканата на Факултета по телекомуникации, стая 1439-Б, до 06.12.2013г. За допълнителни преимства се считат участия в олимпиади, състезания, разработки и проекти.

Тримата най-добре представили се студенти ще имат шанса да получават стипенция от Мтел за една учебна година (10 месеца).

Инициативата „Мтел Стипендия за млади таланти” е част от стратегията на телекома за помагане на младежите в тяхната професионална ориентация и придобиването на опит в корпоративна среда. Основната цел на програмата е да открива и привлича иновативно мислещи студенти, на които освен финансова подкрепа им се дава възможност да продължат да се развиват в телекома - чрез участие в работни проекти и в Стажантската програма на Мтел през учебната 2013/2014 година. Така се подготвят добре обучени бъдещи служители за компанията, които да отговарят на нуждите на бизнеса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар