петък, 21 юни 2013 г.

Мтел Гиганет подаръци в специална Фейсбук игра

Активностите в социалната мрежа са част от риалити кампанията на телекома, посветена на „Мтел Гиганет”
Специална награда е приготвил Мтел за своите фенове във Фейсбук – смартфонът Sony Xperia SP. За да го спечелят, потребителите на социалната мрежа трябва да намерят промо екипите на телекома и да си направят снимка в духа на „Мтел Гиганет” – най-новото предложение на телекома.
Промо инициативите ще се проведат на 22, 23 и 24 юни в Serdika Center. Всички, които си направят снимка с промо екипите на телекома и след това се отбележат (тагнат) в своята снимка във фен страницата на Мтел ще участват в томбола за Sony Xperia SP. Фейсбук играта е част от активностите, посветени на Мтел Гиганет – офертата, с която клиентите на телекома получават достъп до най-бързата 3G мрежа с мобилен интернет от 2.5 GB при максимална скорост и високоскоростен оптичен интернет за дома.
Кулминацията на всички активности, свързани с Мтел Гиганет, ще бъде на 29 юни в София, когато компанията ще даде старт на уникална риалити игра. Tя е насочена към всички, които обичат бързите интернет скорости, супер героите и са готови да поемат всяко предизвикателство. Мтел е  подготвил специална мисия – да тръгнат по следите на трима супер герои из София. При срещата си с тях участниците ще трябва да премерят сили и да отговорят на „супер” въпроси, за да спечелят ексклузивни награди.
В играта свободно могат да участват всички жители и гости на столицата. Участниците ще имат шанса да спечелят смартфони и таблети Sony, а голямата награда е автомобил Mini. Началото на играта е от 17 часа, а стартовото място за търсене на героите е НДК. Желаещите да участват, могат да се запишат и да научат подробности за кампанията на следния адрес: http://www.mtel.bg/igrata
„Мтел гиганет” се предлага на цена от 19,90 на месец и е валиден в районите с покритие на оптичната мрежа. Новото предложение дава достъп до най-бързата 3G мрежа с мобилен интернет от 2.5 GB при максимална скорост. Офертата включва и високоскоростен оптичен интернет за дома, с който потребителите могат да сърфират в световната мрежа със скорост от 30 Mbps, благодарение на супербързата, оптична мрежа на Мтел.
Видео новините от компанията може да следите тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар