вторник, 18 юни 2013 г.

Спечели Mini Cooper с Mtel

Със супер герои и супер награди Мтел стартира уникална риалити кампания
Мащабният проект е посветен на най-новото предложение на телекома „Мтел Гиганет“

Мтел започва иновативна риалити кампания, вдъхновена от последното предложение на телекома „Мтел Гиганет“. Най-горещото събитие на лятото ще включва различни онлайн и офлайн инициативи, които на  29 юни ще приключат с мащабна игра в София. В играта свободно могат да участват всички жители и гости на столицата. Участниците ще имат шанса да спечелят смартфони и таблети Sony, а голямата награда е автомобил Mini.

Играта на Мтел е насочена към всички, които обичат бързите интернет скорости, супер героите и са готови да поемат всяко предизвикателство. Мтел е  подготвил специална мисия – да тръгнат по следите на трима супер герои из София. При срещата си с тях участниците ще трябва да премерят сили и да отговорят на три „супер“ въпроса, за да спечелят ексклузивни награди.

В рамките на играта, която ще се състои на 29 юни в столицата, трима участници ще спечелят таблет Sony Xperia Z, петима ще говорят с нов смартфон Sony Xperia Z, a един от тях ще подкара супер автомобил Mini. Желаещите да участват, могат да се запишат и да научат подробности за кампанията на следния адрес: http://www.mtel.bg/igrata

Специални изненади и награди очакват и феновете на страницата на Мтел във Фейсбук.  Те ще могат да се включат в инициативата като следят активностите около играта на Мтел  във фен страницата на компанията и ще участват в томбола за два смартфона Xperia SP.

С новото предложение “Мтел гиганет” клиентите на телекома получават достъп до най-бързата 3G мрежа в страната с мобилен интернет от 2.5 GB при максимална скорост. Офертата включва и високоскоростен оптичен интернет за дома, с който потребителите могат да сърфират в световната мрежа със скорост от 30 Mbps, благодарение на супербързата оптична мрежа на Мтел. “Мтел гиганет” се предлага на цена от 19,90 на месец и е валиден в районите с покритие на оптичната мрежа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар