петък, 28 юни 2013 г.

DJ Мартен и Графа подкрепят Мтел Гиганет

Броени часове остават до началото на най-интересната риалити игра за лятото, организирана от Мтел. Сред нейните най-известни участници са DJ Мартен и Графа. В събота те ще забавляват всички тръгнали по следите на супер героите на „Мтел Гиганет“.
Гига играта започва утре в 17 часа пред НДК. В нея свободно могат да участват всички жители и гости на столицата, след като са се регистрирали в сайта на компанията.
Играта на Мтел е финалът на мащабна кампания, посветена на  „Мтел Гиганет“ – офертата, с която клиентите получават мобилен и високоскоростен оптичен интернет само за 19,90 лева на месец.
Участниците в играта на Мтел приеха предизвикателството да тръгнат по следите на трима супер герои из София. При срещата си с тях участниците трябва да премерят сили като отговорят на няколко въпроса. Осем късметлии ще си тръгнат с нов смартфон или таблет Sony Xperia Z, а най-добрият „ловец“ на супер герои ще спечели автомобил Мini.
За всички, които искат да проследят играта, но няма да могат да присъстват на място, спортният канал Sportal TV ще излъчва на живо най-интересните моменти от събитието. Sportal TV е част от цифровата телевизия на Мтел.
„Мтел гиганет” дава достъп до най-бързата 3G мрежа с мобилен интернет от 2.5 GB при максимална скорост. Офертата включва и високоскоростен оптичен интернет за дома, с който потребителите могат да сърфират в световната мрежа със скорост от 30 Mbps, благодарение на супербързата, оптична мрежа на Мтел.
Повече информация за играта може да намерите тук : http://www.mtel.bg/igrata

Няма коментари:

Публикуване на коментар