понеделник, 17 февруари 2014 г.

Ще можем да използваме неизговорените си минути и през следващия месец с Мтел трансфер



Разговорите в мрежата на Мтел и всички национални фиксирани мрежи ще струват 0 стотинки с новите тарифни планове на телекома
От 17 Февруари абонатите на Мтел ще могат да се възползват от най-новите тарифни планове – Мтел трансфер, които са единствени по рода си за пазара на телекомуникациите. Мтел трансфер позволява прехвърлянето на неизговорените минути, включени в пакета, национални минути за следващия месец. По този начин всеки предпочел новия тарифен план, ще може малсимално да се възползва от времето си за разговори, без да губи минути, от предишния месец.
В новите тарифи Мтел трансфер са включени различен брой минути за национални разговори, според избрания вариант, както и до 10 GB мобилен интернет на максимална скорост. Мтел трансфер XS дава 100 минути, S-200, M- 300, L - 600 и XL - неограничени. Месечният абонамент е на цени от 9,90 лева с ДДС.
0 стотинки на минута е цената на разговорите към Мтел и всички национални фиксирани мрежи, след изчерпване на включените в месечната такса национални минути за тарифни планове Мтел Трансфер S, M, L и XL.
Неизговорените минути включени към месечния абонамент ще се прехвърлят автоматично за следващия период на таксуване. Максималния брой прехвърлени минути не трябва да надвишава броя на първоначално включените в тарифния план.
Клиентите ще могат да се възползват от Мтел трансфер при сключването на договор за 12 или 24 месеца.
Абониралите се за Мтел трансфер ще могат да закупуват на промоционални цени няколко модела смартфони и мобилни телефони.
Повече информация за тарифите може да намерите на www.mtel.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар