петък, 14 февруари 2014 г.

Мобилен интернет - Форумът на Мтел стана на 1 месец и отбелязва над 15 хиляди посещения.

Мобилен интернет

Корпоративният онлайн форум на Мтел стана на един месец и за това време отбеляза 15 000 посещения. Форумът е създаден като част от политиката на компанията за разширяване и подобряване на каналите за комуникация с клиентите. Мтел е и пътрият телеком на територията на страната, който създаде собствен форум.

Във форумът има над 300 теми, разделени в 4 основни категории - „Разговори“, „Устроиства“, „Интернет и ТВ“ и „Забава“. До момента на коментираните теми са за различните модели сартфони и технологичните иновации. Най-популярни от услугите на телекома са темите дискутиращи цифрова телевизия и високоскоростния интернет. Следващата стъпка за намирането на повече и полезна информация е създаването на Wiki секция във форума. В нея всеки ще може да намери отговори на най-често задаваните въпроси.

За един месец от създаването си форумът успя да привлече голяма част от технологичните фенове в страната, където те могат да се информират за всички продукти или услуги, предлагани от Мтел. Броят на регистрираните потребители в платформата нараства всеки ден.

Форумът е създаден с цел да се превърне във водещо онлайн пространство, в което потребители да можат да общуват по между си,да обменят информация и да получават полезна информация за ускугите на Мтел. Поддръжката на форума се извършва от специалисти на телекома, които дават бърза и точна информация за продуктите и услугите на компанията.



Няма коментари:

Публикуване на коментар